LEG OG LÆRING

Leg og Læring med Egebjerg Skole

Hvis du er glad for at lege i naturen og nysgerrig på at lære mere om den, så er Veje til Vildnis stedet du skal besøge. 

Her vil du kunne lege i krydsfeltet mellem landbrugsjord og natur, og lære om naturpleje og biodiversitet. Der vil være både blomstereng, stengærde, sø, mose, kirsebærlund og skov at se på Veje til Vildnis. Stien er allerede trådt af eleverne på Egebjerg Skole, og nu er den klar til dine fodspor. 

Egebjerg Skole har i foråret i 2020 brugt vores skov som udeskole. I 2021 laver de et projekt om naturen på netop denne biotop. De vil fange dyr, finde forskellige planter og lave film om det de synes er aller mest interessant. 

Filmene vil blive tilgængelige via QR-koder på skilte der findes relevante steder langs stien der udgør Veje til Vildnis.

Gå på opdagelse med iNaturalist

Brug app'en iNaturalist til at finde arter og registrere dem langs stien. Den er nem at bruge, og til gavn for både dette projekt, men også verdensomspændende forskning. 

Har du brug for vejledning, så følg et af disse links:

Theodor demonstrerer iNaturalist (barn)

Frikvarter i naturen (voksen)

Bestemmelse af arter via iNaturalist

Vejledning på engelsk

LINK TIL iNaturalist.

Appen downloades via din app-store. 

INTERNETFORBINDELSEN driller ofte mig når jeg er ude at registrere. Så tager jeg blot et billede med appen og venter med artsbestemmelse til der er internetforbindelse. /Mie